• Oznam o predbežnom otvorení MŠ a prijatí detí do MŠ

          •  

            Vážení a milí rodičia,

             

                 Mestská časť Bratislava-Petržalka Vás, predbežne informovala o zriadení Materskej školy Fedinova 7, Bratislava od 01.09.2022 a o možnosti prijatia Vášho dieťa na predprimárne vzdelávanie do MŠ.

            Dovoľujeme si Vás, touto cestou informovať, že predbežný termín „otvorenia brán“ Materskej školy Fedinova 7, Bratislava a deň nástupu Vášho dieťaťa je 05.09.2022.  V krátkej dobe Vás,  budeme informovať o vydaní rozhodnutia o prijatí Vášho dieťaťa na predprimárne vzdelávanie na školský rok 2022/2023 do MŠ, ako aj o možnostiach  prevzatia si rozhodnutia. Pri preberaní rozhodnutia Vám, budú poskytnuté podrobnejšie informácie k nástupu dieťaťa do MŠ, zaradení do triedy, k adaptácii v MŠ a iné.

            Zároveň Vám, oznamujeme, že predbežný termín prvého rodičovského združenia a triednych aktívov bude v termíne od 05.09.2022 do 07.09.2022.

            Na hornej lište v sekcii "O škôlke - prijímanie detí a adaptácia", nájdete základné informácie, čo má zvládať dieťa pred nástupom do MŠ, čo bude potrebovať Vaše dieťa k nástupu do MŠ a aké tlačivá, doklady je potrebné priniesť pri nástupe dieťaťa do MŠ, priebeh adpatácie.

            Tešíme sa na všetky deti a veríme v skvelú spoluprácu s rodičmi!

            kolektív MŠ