• Pracovná ponuka

          • UČITEĽ/KA MŠ

            Hľadáme do svojho tímu 1 pani učiteľku na 57% úväzok s nástupom od januára 2023.

            Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme. Zároveň zamestnávateľ MČ-BA Petržalka poskytuje zamestnancov rôzne ďalšie benefity.

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z. Práca vhodná pre absolventov, či záujemcov, ktorí si plánujú doplniť pedagogické vzdelanie pre predprimárne vzdelávanie, štúdiom.   

            Kontakt: msfedinova7@petrzalka.sk, 0947 487 404 

          • Divadelné predstavenie a Vianočné fotenie v MŠ

          • Vážení rodičia, 

            oznamujeme Vám, že dňa 14.11.2022 sa bude konať prvé divadlené predstavenie z produkcie divadla BABADLA pre deti z MŠ. Veríme, že sa deťom divadlo bude páčiť a budú mať krásne zážitky.

            Zároveň Vám, oznamujeme, že dňa 28.11.2022 sa bude konať Vianočné fotenie. Plagátik nájdete od pondelka 14.11.2022 na nástenkách v šatniach, kde zároveň môžete zapísať svoje dieťa na fotenie.

            O ďalších pripravovaných akciách Vás, už čoskoro budeme informovať.

            vedenie MŠ

          • Tvorivé dielne "Tekvičkovo"

          • „Tekvičkovo“

            Milí rodičia , pozývame Vás, dňa 3.11.2022 štvrtok na tvorivé dielne „Tekvičkovo“, ktoré sa budú konať v našej MŠ na triedach od 15,00 h. do 16,30 h.

            Príďte stráviť príjemné chvíle v spoločnosti Vašich detí a spoločne si s nimi vytvoriť svetlonosov.

            Potrebné je si priniesť: vlastnú tekvicu, nástroje na vydlabanie, materiál na zdobenie a dobrú náladu.

            Čaká na Vás, drobné občerstvenie a na deti i malá odmena.

            tekvickovo.pdf 

            Tešíme sa na Vás!

            Kolektív MŠ                                                   

          • Jablkové hodovanie

          • Vážení rodičia, 

            informujeme Vás, o pripravovanej akcii dňa 8.10.2022 Jablkové hodovanie a súťaži o Naj jablkový koláč, ktorú organizuje BSK, Malokarpatské osvetové stredisko Modra a MČ Bratislava - Petržalka.

            Viac informácií, nájdete v edupage správe.

          • Oznam o predbežnom otvorení MŠ a prijatí detí do MŠ

          •  

            Vážení a milí rodičia,

             

                 Mestská časť Bratislava-Petržalka Vás, predbežne informovala o zriadení Materskej školy Fedinova 7, Bratislava od 01.09.2022 a o možnosti prijatia Vášho dieťa na predprimárne vzdelávanie do MŠ.

            Dovoľujeme si Vás, touto cestou informovať, že predbežný termín „otvorenia brán“ Materskej školy Fedinova 7, Bratislava a deň nástupu Vášho dieťaťa je 05.09.2022.  V krátkej dobe Vás,  budeme informovať o vydaní rozhodnutia o prijatí Vášho dieťaťa na predprimárne vzdelávanie na školský rok 2022/2023 do MŠ, ako aj o možnostiach  prevzatia si rozhodnutia. Pri preberaní rozhodnutia Vám, budú poskytnuté podrobnejšie informácie k nástupu dieťaťa do MŠ, zaradení do triedy, k adaptácii v MŠ a iné.

            Zároveň Vám, oznamujeme, že predbežný termín prvého rodičovského združenia a triednych aktívov bude v termíne od 05.09.2022 do 07.09.2022.

            Na hornej lište v sekcii "O škôlke - prijímanie detí a adaptácia", nájdete základné informácie, čo má zvládať dieťa pred nástupom do MŠ, čo bude potrebovať Vaše dieťa k nástupu do MŠ a aké tlačivá, doklady je potrebné priniesť pri nástupe dieťaťa do MŠ, priebeh adpatácie.

            Tešíme sa na všetky deti a veríme v skvelú spoluprácu s rodičmi!

            kolektív MŠ